Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Υποψηφιότητα σε αφρικανική χώρα εξετάζει ο Τέρενς Κουίκ

Υποψηφιότητα σε αφρικανική χώρα εξετάζει ο Τέρενς Κουίκ

Πολιτική καριέρα σε χώρα της Αφρικής μελετά ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ σε περίπτωση ήττας της κυβέρνησης στις... επερχόμενες εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο υφυπουργός έχει περάσει τόσο καιρό στην Αφρική κατά τη διάρκεια της θητείας του που θεωρείται ήδη φαβορί για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών σε πολλές χώρες της αφρικανικής ηπείρου.
Ο ίδιος φέρεται να βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο, καθώς η συχνότητα των επισκέψεων του, το αγγλόφωνο όνομα του αλλά και το τροπικό μαύρισμα που έχει αποκτήσει είναι πιθανό να του εξασφαλίσουν μια καλή εμφάνιση σε εκλογές στην Νιγηρία, την Ουγκάντα ή την Ζιμπάμπουε ή μία από τις 51 άλλες αφρικανικές χώρες που έχει επισκεφθεί.
Πολιτικοί αναλυτές τονίζουν μάλιστα ότι η ενασχόληση του με την ελληνική πολιτική θα του δώσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα, αν και όπως λένε πολλά αφρικανικά κράτη είναι πλέον λιγότερο μπανανίες από την Ελλάδα και ίσως να απαιτηθεί περίοδος προσαρμογής στο νέο του ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...