Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ 320 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ: ‘’ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μεγάλη αίσθηση και απήχηση είχε η προ ημερών ανάρτησή μας, σχετικά με την επίσκεψη του νυν και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστα Απόστολου στην πόλη της Αριδαίας την 6/5/2019, αναφορικά με τις απαντήσεις που έδωσε σε ερωτήματα του δημότη της Αλμωπίας...

 Παπαδόπουλο Χρήστο, για το χωροταξικό πρόβλημα, αλλά και την αδικαιολόγητη ενόχληση που έδειξε επειδή η ιστοσελίδα μας κατέγραφε φανερά και μάλιστα σε δημόσιο χώρο την όλη συζήτηση!!

Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω, απάντηση στα όσα είπε και έλαβαν χώρα δίνουν με επιστολή τους στην ιστοσελίδα μας, οι 320 επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες προφανώς έχουν άμεσο συμφέρον και ενδιαφέρον.

Για να κατανοήσετε το θέμα, δείτε τη σχετική μας ανάρτηση Ε Δ Ω και στη συνέχεια διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των παραπάνω 320 επιχειρήσεων για τα όσα είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Τζιτζικώστας Απόστολος, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ 320 ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ 15.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Απαράδεκτη συμπεριφορά και ανακρίβειες του κ. Περιφερειάρχη. Πλήρης ομολογίας ενοχής!

Οι 320 έχουν όνομα και δεν είναι ανώνυμοι όλοι μαζί. Τίποτα δεν είναι προσωπικό. Η σύμπνοια είναι ενυπόγραφη και πολύ μεγάλη. Η μεγαλύτερη που υπήρξε ποτέ. Το 50% του ΑΕΠ της ΠΚΜ, 320 μεγάλες επιχειρήσεις, των 15.000 εργαζόμενων, ενώσεις πολιτών, 8 βουλευτών και 4 ευρωβουλευτών όλων των κομμάτων, 5 δημάρχων με 400.000 κατοίκους, 4 μεγάλων οικονομικών φορέων με 70.000 μέλη, 6 μεγάλες συναντήσεις δημόσιες των 200 ατόμων, σημαντική δημόσια υποστήριξη και αναγνώριση του προβλήματος.

Μάλιστα για το περιφερειακό χωροταξικό συνέπλευσε με τις θέσεις μας η ΕΕ, ο Πρόεδρος Γιούνκερ. Τέτοιες διατάξεις δεν υπάρχουν στην Αττική, άλλα περιφερειακά χωροταξικά, ούτε και στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Είναι απόλυτη ανακρίβεια και παραπλανητικό ότι ... εμείς ψηφίσαμε το περιφερειακό χωροταξικό, οι δήμοι ψηφίζουν αλλιώς, από κει να δείτε το θέμα ... Κοροιδεύει κόσμο, αφού το περιφερειακό χωροταξικό ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΟΙ φωνές δίπλα ... που σιγοντάρανε δεν γνωρίζουν??

‘’Σε κοιτώ στα μάτια και διαβεβαιώ ... ότι όσο είμαι εγώ δεν θα κλείσει κανένας’’ ... τι σημαίνει ...μετά θα κλείσουν??

Δεν απάντησε αν ... είναι ψηφισμένες οι διατάξεις που βάζουν λουκέτα με τις υποχρεωτικές μετεγκαταστάσεις, είναι ή δεν είναι ?? Είναι ψηφισμένες, δεν τις αρνήθηκε!

‘’Από κοντά να σου πω ... για τον ένα, γιατί ... χωρίς κάμερες’’. Να τα πεί δημόσια τι φοβάται?

Μόλις προχθές τον καλέσαμε σε δημόσιο ανοικτό διάλογο για το χωροταξικό, μετά την παρέμβαση Γιούνκερ. Δεν ήρθε! Τι φοβάται? Να έρθει να τα πει σε όλους.

Η ΕΕ ανταποκρίθηκε και ο ίδιος ... μοιράζει ανακρίβειες!

*Σημείωση ιστοσελίδας: Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Αναρτήθηκε την 24-5-2019/11:45



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...