Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Έκρηξη παγιδευμένης βαλίτσας σε φούρνο στη Λιόν Γαλλίας. 13 τραυματίες. BINTEO


Mια έκρηξη σημειώθηκε σε ένα μαγαζί »Brioche dorée »επί της οδού Victor-Hugo,σε πεζόδρομο στο 2ο διαμέρισμα της Lyon, στη Γαλλία προς τις 17h30 την Παρασκευή 24/5/2019....

Ο πρώτος απολογισμός σύμφωνα με το BFMTV, κάνει λόγο για 13 τραυματίες. Μια 8χρονη είναι μεταξύ των θυμάτων. όλοι οι τραυματίες χτυπήθηκαν στα κάτω μέλη του σώματος υποφέροντας από τραύματα « επιφανειακά »,εξηγεί από την πλευρά του το Le Progrès. Η έκρηξη περιγράφεται ως μια δυνατή « εκπυρσοκρότηση ».
΄Ενα άτομο με ποδήλατο έγινε αντιληπτό ν΄αφήνει μια βαλίτσα κατά άλλη μαρτυρία μια πλαστική σακούλα μπροστά από το αρτοποιείο όπου συνέβη η έκρηξη, λίγο πριν την πυροδότηση. Αυτός ο άνδρας μεταξύ 30-35 καταζητείται σύμφωνα με το BFMTV.
Η εισαγγελία αναφέρει ότι η λογική του παγιδευμένου δέματος είναι η πιο προνομιούχα. Ο Emmanuel Macron χρησιμοποίησε τη λέξη « επίθεση » σε συνέντευξή του για έκρηξη.Η αντιτρομοκρατική της Εισαγγελίας Παρισιού έχει επιληφθεί. To σημείο αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.Υπάρχει μια εκκένωση των γύρω κατοικιών .Ο Υπ. Εσωτερικών Christophe Castaner πηγαίνει στον τόπο της έκρηξης.
Ο ύποπτος έφερε γυαλιά ηλίου και κουκούλα και είχε κρύψει τα χαρακτηριστικά του.Όλοι οι τραυματίες είναι ελαφρώς τραυματισμένοι και δεν υπάρχει ανησυχία για τη ζωή τους διακομίσθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της πόλης. Ο τρομοκράτης έφερε ένα μαύρο πουλόβερ και μαι ελαφριά βερμούδα. Όλα αυτά συμπίπτουν με παραμονές ευρωεκλογών σε Γαλλία και όχι μόνο….



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...