Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Θλιβερός! Ο Βαρουφάκης καλοπιάνει τώρα τους Γερμανούς και... γλείφει εκεί που έφτυνε



Ψάχνει ψήφους για την Eυρωβουλή ως επικεφαλής του κινήματος DiEM25
Να καλοπιάσει τους Γερμανούς, μπας και πάρει καμιά ψήφο στις επερχόμενες ..
ευρωκάλπες, αποφάσισε ο απίστευτος Γιάνης Βαρουφάκης. Ως γνωστόν, ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του μικρού γερμανικού κόμματος Δημοκρατία στην Ευρώπη -το αδελφό κόμμα του ελληνικού ΜέΡΑ25. 
Αφού είδε ότι στην Ελλάδα η αλαζονεία του δεν περνά πλέον, είπε να διεκδικήσει την εκλογή του στη Γερμανία... Αναζητώντας λοιπόν μια δεύτερη πολιτική καριέρα -αφού η πρώτη έληξε άδοξα-, φαίνεται πως θα κάνει τα πάντα για μια θέση στην Ευρωβουλή. Ετσι, θεώρησε σωστό να καταφύγει στις κολακείες, αν και κάποτε ο ίδιος είχε δεχθεί οξείες επιθέσεις από τη Γερμανία και ειδικά από τον τότε υπουργό Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Δίνοντας συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Spreezeitung» ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε σε έξι ερωτήσεις για τους στόχους και το όραμα του κινήματος DiEM25.

Ερωτηθείς, μεταξύ άλλων, για ποιον λόγο επέλεξε να είναι υποψήφιος στη Γερμανία, ο ίδιος απάντησε πως στόχος του ήταν να στείλει το μήνυμα στους Ευρωπαίους ότι δεν υπάρχει διαμάχη μεταξύ ευρωπαϊκού Βορρά και Νότου ούτε μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων.

«Η Ευρώπη απαιτεί μια συστηματική λύση για την κοινή συστημική κρίση. Επιπλέον απαιτεί μια διεθνή προσέγγιση, που περιλαμβάνει Γερμανούς υποψηφίους που ζητούν την ψήφο Ελλήνων ψηφοφόρων και το αντίθετο» πρόσθεσε ο ίδιος, ευελπιστώντας προφανώς πως θα βρεθεί κάποιος Γερμανός να τον... σταυρώσει.

Είναι δεδομένο πως ο καταστροφικός πρώην υπουργός, εκτός από τη δραματική πρώτη περίοδο του 2015, που λίγο έλειψε να μας οδηγήσει στη χρεοκοπία, είναι γνωστός και για τα επικοινωνιακά τερτίπια του. Σε αυτά παίρνει, αν μη τι άλλο, άριστα.

Στον δρόμο προς τις κάλπες λοιπόν και με μοναδικό του στόχο να βγει από την πολιτική αφάνεια, είναι ικανός τα πάντα.

Γι' αυτόν τον λόγο, αφού πρώτα μοστραρίστηκε ως ο επαναστάτης υπουργός, ο μοναδικός που αψήφισε τους τροϊκανούς, τώρα άρχισε να γλείφει τον μέχρι πρότινος «εχθρό». Τι άλλο θα δούμε;
dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...