Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΣΥΚΙΕΣ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, υπό την αιγίδα του ... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! Δηλαδή, ο ελληνικός λαός, θα πληρώσει το συνέδριων των π@#$$&@δων!!!


Τον ελληνικό λαό, τον ρωτήσατε αν θέλει να πληρώσει ως φορολογούμενος πολίτης, τα...


"π#$@&@$συνέδρια";;;

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ;;;


Καλλιόπη Σουφλή


Συνάντηση με τον γνωστό και μη εξαιρετέο υπαστυνόμο Λώλη, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση «ΛΟΑΔ» Αστυνομικών και με μέλος του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, είχε η Γεροβασίλω.

Σύμφωνα με την «διαρροή», αποφασίστηκε η ένταση της μαρξιστικής τρομοκρατίας υπό τον πρόσχημα του «αντιρατσισμού» (πλήρης και σαφής εφαρμογή της αντιρατσιστικής νομοθεσίας από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας…», η εισαγωγή στις σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας μαθημάτων για τα «δικαιώματα» των «μειονοτήτων», η πρόσληψη στην Αστυνομία ατόμων «που προέρχονται από τις ευάλωτες στο ρατσισμό κοινωνικές ομάδες» («ευπαθών», λαθρομεταναστών, «γκέι» και λοιπών…), αλλά και η διοργάνωση από την Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου «γκέι» Αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη το 2020, το οποίο προτάθηκε να γίνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ!

Θα λέγαμε «και μη χειρότερα», αλλά ποια είναι τα χειρότερα;

Πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...