Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Κυριάκο .....Δεν υπάρχουν τρεις Μακεδονίες, πάρτο πίσω και στείλε στο διάολο τον σύμβουλο που στο έγραψε



Είπες στην ομιλία σου στη Βουλή, την ημέρα ψήφισης της κατάπτυστης συμφωνίας:...Αλήθεια πρώτη. Η Συμφωνία αυτή ανατρέπει μια πάγια εθνική στρατηγική στα Βαλκάνια. Η Ελλάδα ποτέ δεν μονοπώλησε ή διεκδίκησε το σύνολο του γεωγραφικού χώρου της Μακεδονίας. Σταθερά, εδώ και 140 χρόνια -από την Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου και ιδίως μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους – είχε μια και μόνη επιδίωξη.

Να μην επιτρέψει σε άλλο λαό να μονοπωλήσει την περιφέρεια αυτή. Και να αποτρέψει κυρίως την έγερση
μειονοτικού ζητήματος μέσα στην ελληνική επικράτεια. Αυτή η πολιτική εδραιώθηκε από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο οποίος κατεξοχήν συνδύαζε ρεαλισμό με εθνικά οράματα. Αυτή, όμως, αυτή η σταθερή εθνική στάση αλλάζει τώρα βίαια. Γιατί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δέχτηκαν να είναι τα Σκόπια αυτά που, στο εξής, θα μονοπωλούν την ταυτότητα της ευρύτερης Μακεδονίας. Και αυτό γίνεται με όχημα την εθνικότητα, την ταυτότητα και τη γλώσσα. Γιατί η κυβέρνησή σας, τις δέχτηκε ως «μακεδονικές».

Αυτό είναι μια θέση που στην ουσία νομιμοποιεί την επαίσχυντη συμφωνία.
Όλοι γνωρίζουν, ρώτα τους έντιμους και όχι τους εξωνημένους επιστήμονες, ότι υπάρχει μια και μοναδική Μακεδονία και ότι αυτή εκτείνεται στα όρια της ελληνικής επικράτειας.
Το φρούτο «γεωγραφική Μακεδονία» μας το σερβίρισαν οι Γερμανοί στο Συνέδριο του Βερολίνου και το επέβαλαν οι λεγόμενες Μεγάλες Δυνάμεις και υπερεθνικά κέντρα του χρήματος.

Και το επέβαλαν ακριβώς για να γίνει αυτό που γίνεται σήμερα με την προδοτική υπογραφή του Τσίπρα, του Κοτζιά και άλλων 151 σύγχρονων Εφιαλτών, με την πολιτική έννοια.
Στο όνομα του παππού σου, που πολέμησε στο Μακεδονικό Αγώνα, και στο αίμα των Κρητών, των Κυπρίων, των Μανιατών, των Μεσσηνίων, των Βορειοηπειρωτών και Ηπειρωτών, των Θεσσαλών, των Μωραϊτών, των Νησιωτών, των Ρουμελιωτών, των Ποντίων, Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών και των πραγματικών και όχι κάλπικων Μακεδόνων που πολέμησαν για τη Μακεδονία στον ένδοξο Μακεδονικό Αγώνα και απέτρεψαν τα σχέδια σλαβοποίησής της, πέτα στο καλάθι των αχρήστων αυτές τις βλακώδεις και προδοτικές εισηγήσεις και πάρε εθνική και πατριωτική στάση για το θέμα.

Μια Μακεδονία υπάρχει και αυτή βρίσκεται στα όρια της ελληνικής επικράτειας.
Αν συνεχίσεις στο άλλο τροπάρι, των… πολλών Μακεδονιών και των «σλαβομακεδόνων», θα καταστραφείς πολιτικά και θα συμβάλλεις στην καταστροφή της χώρας.

Σάββας Καλεντερίδης
Αξιωματικός του Ένδοξου Ελληνικού Στρατού εν Αποστρατεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...