Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Αυτός είναι ο ήρωας πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του στη φωτιά της Σίνδου

Φωτιά στη Σίνδο: Νεκρός ο πρόεδρος των Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας

Τη ζωή του έχασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες την ώρα της κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Σίνδο, ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Τσαλής σε ηλικία 46 ετών...Την πληροφορία που μετέδωσε νωρίτερα το GrTimes, επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο γενικός γραμματέας της ένωσης Χαράλαμπος Αμανατίδης, λέγοντας πως από όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής, έγιναν προσπάθειες καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στο συνάδελφο του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την ίδια φωτιά που ξέσπασε σύμφωνα με την αστυνομία στον προαύλιο χώρο εργοστασίου με χημικά, υπάρχει ακόμη ένας τραυματίας 45 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος .



Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ξηρά χόρτα και έχει επεκταθεί σε εργοστάσιο χημικών και μονωτικών υλικών.

Ο 45χρονος πυροσβέστης έχασε τις αισθήσεις του και παρότι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν διασώστες του ΕΚΑΒ, δεν τα κατάφερε και απεβίωσε στο σημείο, ενώ ένας ακόμη πυροσβέστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο επιχειρούν 16 άντρες της Πυροσβεστικής με 8 οχήματα και ζητούνται συνεχώς ενισχύσεις.




Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

"Σήμερα, τις μεσημεριανές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του, ο Πυρονόμος Τσαλής Δημήτριος 45 ετών, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...