Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ν. Παππάς: «Η Μακεδονία ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων - Η αλήθεια πονάει»



Το «Μακεδονία ξακουστή» χρησιμοποίησε ο Νίκος Παππάς κατά την ομιλία του χθες στη Βέροια, σε μια προσπάθεια να προβάλλει πως πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών η έκφραση αυτή...

αφορούσε τα Σκόπια.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ανέφερε πως «την αλήθεια που πονάει πρέπει να την πούμε. Γιατί αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή, το προηγούμενο διάστημα, η Μακεδονία δυστυχώς ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων και αυτή είναι μία σκληρή αλήθεια, την οποία θα πρέπει όλοι να την αντιμετωπίσουμε».

Δείτε το βίντεο:




Σημειώνεται πως ο κ. Παππάς έφτασε υπό έντονες αποδοκιμασίες στον πολυχώρο της «Ελιάς» στη Βέροια, για την ομιλία του, αφού αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από την αίθουσα όπου θα μιλούσε ο υπουργός, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης με αιχμή το θέμα της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Επιμένει ο Ν. Παππάς: «Μακεδονία σκέτο πριν τις Πρέσπες»

Εν τω μεταξύ, συνέχεια στο θέμα έδωσε ο Ν. Παππάς με νέα δήλωσή του, απαντώντας σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που σχολίαζε ότι «παραδίδουμε τον κ. Παππά και το κόμμα του στην κρίση των Ελλήνων».

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επανέλαβε πως «πριν τις Πρέσπες, παντού στον κόσμο η γειτονική χώρα ήταν αναγνωρισμένη ως “Μακεδονία” σκέτο».

«Αυτό κληρονομήσαμε από τους πατριδοκάπηλους. Αυτό αλλάξαμε», ανέφερε ο κ. Παππάς στρέφοντας τα πυρά του στη Νέα Δημοκρατία και κατηγορώντας την ότι κινείται «στον κατήφορο της πατριδοκαπηλίας».




Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες έφτασε ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής κ. Νίκος Παππάς στον πολυχώρο της «Ελιάς» στη Βέροια, στο πλαίσιο προγραμματισμένης ομιλίας του. Η εικόνα ίδια με αυτή στο Κιλκίς με τον υπουργό να επιχειρεί να αμβλύνει τις εντυπώσεις.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το τοπικό veriotis.gr αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από την αίθουσα όπου θα μιλούσε ο υπουργός, φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση με αιχμή το θέμα της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...