Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφτεί τη "Βόρεια Μακεδονία" την Τρίτη 2 Απριλίου 2019.


Ο Πρωθυπουργός θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο των Σκοπίων το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου 2019 και στη συνέχεια θα μεταβεί στο κυβερνητικό μέγαρο, όπου θα υπάρξει επίσημη τελετή υποδοχής. Ακολούθως, ο κ. Τσίπρας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της "Βόρειας Μακεδονίας", κ. Zoran Zaev...

Μετά το πέρας της συνάντησης θα υπάρξει συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας- "Βόρειας Μακεδονίας".

Στη συνέχεια οι δύο Πρωθυπουργοί θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ακολούθως, ο Πρωθυπουργός, κ. Τσίπρας, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Talat Xhaferi.

To απόγευμα οι κ.κ. Τσίπρας και Zaev θα συμμετάσχουν σε επιχειρηματικό φόρουμ.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν την επίσκεψη παρακαλούνται να αποστείλουν στην Υπηρεσία μας και συγκεκριμένα στο e-mail publicrelations2@mindigital.gr μέχρι την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 14.00, τα εξής στοιχεία (με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφονται στο διαβατήριο ή την αστυνομική ταυτότητα):

-Ονοματεπώνυμο

-Ιδιότητα

-Εκπροσωπούμενο μέσο

-Στοιχεία επικοινωνίας (e-mail & κινητό τηλέφωνο)

-Σκαναρισμένο διαβατήριο ή δελτίο αστυνομικής ταυτότητας

Σας ενημερώνουμε ότι το βράδυ της 2ας Απριλίου, μετά το πέρας της δραστηριότητας του Πρωθυπουργού, θα υπάρχει ειδικά ναυλωμένη πτήση της Aegean Airlines σε συνεργασία με το Enterprise Greece, που θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Σκόπια – Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Όσοι εκπρόσωποι ΜΜΕ ενδιαφέρονται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα με την πτήση αυτή, παρακαλούνται να το δηλώσουν στην Υπηρεσία μας, στο e-mailpublicrelations2@mindigital.gr μέχρι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 14:00.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα διαπιστευτούν να ενημερώσουν την Υπηρεσία μας για τις πτήσεις και τη διαμονή τους, ώστε να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός της δημοσιογραφικής αποστολής. Επιπλέον, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που σκοπεύουν να μετακινηθούν οδικώς να μας αποστείλουν τον αριθμό κυκλοφορίας των οχημάτων που θα χρησιμοποιήσουν.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος
Θωμάς Θωμόπουλος


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...