Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Πουλούσαν το χασίς με τα σακιά! 14 συλλήψεις χονδρεμπόρων χασίς

   7cedf9156f

Σε δεκατέσσερις συλλήψεις και την πλήρη εξάρθρωση του κεντρικού πυρήνα κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί...
της Δυτικής Ελλάδας, συλλαμβάνοντας και τον
φερόμενο ως “εγκέφαλο”.
Διαβάστε την παρουσίαση τής υπόθεσης:
Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Νικόλαος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ
Καλημέρα σας,
Σας καλέσαμε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε μια ακόμη πολύ σημαντική υπόθεση, που χειρίστηκαν με επιτυχία οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και αφορά την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη συστηματική διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και της Αττικής.
Συλλάβαμε, συνολικά δεκατέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο 60χρονος αρχηγός της και κατασχέσαμε περισσότερα από εκατόν είκοσι κιλά κάνναβης, αλλά και άλλες ναρκωτικές ουσίες πριν καταλήξουν σε τοξικομανείς.
Η συνολική αξία των ναρκωτικών ουσιών που κατασχέσαμε αλλά και αυτών που διακινήθηκαν ξεπερνά τις 400.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, μετά από πολύμηνες μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες κατάφεραν να αποδομήσουν πλήρως το εγκληματικό δίκτυο της οργάνωσης, συλλαμβάνοντας τα μέλη του πυρήνα της, που βρίσκονται πίσω από την διακίνηση δεκάδων κιλών κάνναβης.
Στόχος μας είναι να προστατέψουμε το κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα το πιο ευαίσθητο κομμάτι του, αυτό της νεολαίας μας, μέσω της καταπολέμησης των κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.
Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ Δημόσια το Διοικητή και το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και τον ζήλο που επέδειξαν, σε ότι αφορά στον χειρισμό αυτής της ιδιαίτερα σοβαρής και ευαίσθητής υπόθεσης, διότι με αυτή τους την επιτυχία προσέφεραν σημαντικά στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...