Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. (Καταγγελία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)



Την 31/1/2019, στην 23η επέτειο των Ιμίων έλαβα κλήση από την κρατική ασφάλεια, τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού (!), πολιτεύματος να εξηγήσω τις θέσεις μου, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής, για το μήνυμα που έστειλα στην κυρία Παπακώστα, υφυπουργό προστασίας του πολίτη...
(Την κυρία Παπακώστα η οποία μεταπήδησε από την ΝΔ στους ΑΝΕΛ και μετά στον ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα μόλις τρίμηνο χωρίς να μεσολαβήσουν εκλογές ή αλλαγές στις θέσεις των κομμάτων).

Το μήνυμά μου έλεγε, ότι οφείλει να μην ψηφίσει την κατάπτυστη και να άρει την εμπιστοσύνη της στην κυβέρνηση γιατί αλλιώς διαπράττει ποινικά αδικήματα, για τα οποία θα δικαστεί. Της έλεγα ότι οι ποινικοί νόμοι θα εφαρμοστούν, ιδίως επειδή η Ελλάδα θα διαμελιστεί εξαιτίας της κατάπτυστης.

Το διερευνώμενο εις βάρος μου αδίκημα είναι αυτό της βίας κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης, και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλήματος!

Πλάκα έχει τελικά! Μιλάμε για πολύ γέλιο. Να της λες ότι θα δικαστεί από τα δικαστήρια και θα εφαρμοστούν οι ποινικοί νόμοι και να σου λέει για βία και γα διέγερση….

Τι πανικός τους έχει καταλάβει …

Είμαι υπερήφανη και χαρούμενη που συνέβη αυτό, ιδίως σήμερα για τους εξής λόγους:
Σήμερα κατέστη πλέον κοινό τοις πάσι ότι οι 3 Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός, καταρρίφθηκαν από τους τούρκους (ίδετε συνέντευξη Τάσου Χατζηαντωνίου σε Πάρη Καρβουνόπουλο και φωτογραφίες του ελικοπτέρου με τρύπες από πυροβόλο όπλο).

Είμαι υπερήφανη γιατί έχω να τους πω ότι η θυσία τους ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ.

Είμαι εδώ και υπερασπίζομαι την πατρίδα μας, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενη.
Επειδή η πατρίδα τελεί εν μείζονι μοίρα μητρός τε και πατρός.
Γι’ αυτούς και για μένα και για άλλους πολλούς Έλληνες.

Η μέρα είναι συμβολική. Και σημαδιακή.
Είμαι χαρούμενη γιατί αποδεικνύεται ότι τελικά μας φοβούνται τους έλληνες πολίτες που λέμε την αλήθεια περισσότερο απ’ ό,τι φοβόμαστε εμείς αυτούς.

Γιατί ξέρουμε πως υπερασπιζόμαστε την αλήθεια, την δημοκρατία, την πατρίδα.

Κι αυτοί ξέρουν ότι υπηρετούν το ψέμα, το καθεστώς, τον διαμελισμό, ότι θα επιφέρουν την απόλυτη καταστροφή στην πατρίδα. Γι’ αυτό φοβούνται.
Είμαι υπερήφανη και χαρούμενη γιατί το ξετύλιγμα του κουβαριού ξεκίνησε αδέλφια…

Τρέμουν γιατί ξέρουν.
Ότι θα δικαστούν.
Άκου θράσος.

Να ονομάζουν βία κατά του πολιτεύματος και διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος την ανακοίνωση σε αυτούς για εναντίον τους άσκηση ποινικής δίωξης και για την εκδίκαση των κακουργημάτων που διαπράττουν εις βάρος της Ελλάδας, του ελληνικού λαού και του ελληνικού έθνους από τα δικαστήρια…

Αν δεν διαπράξατε αδικήματα κυρία Παπακώστα μου τι φοβάστε;

Γιατί τρέμετε;
Γιατί βάλατε τους πραιτωριανούς σας να μας διώξουν;
Κι αν κάνατε αδικήματα τι νομίζετε;
Ότι δεν θα δικαστείτε, επειδή όλοι μέχρι σήμερα οι βουλευτές και οι υπουργοί ξέφευγαν όποια κακουργήματα κι αν διέπρατταν χωρίς να διώκονται δικαστικά;

Ε, όχι πια!

Η δικαιοσύνη στον τόπο που την γέννησε θα απονεμηθεί.
Και η δημοκρατία θα αποκατασταθεί.
Όπως αρμόζει. Νόμιμα.

(Η παραπάνω καταγγελία δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...