Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Τον άκουσαν 100 κομματικά στελέχη




Στο Επιμελητήριο Πιερίας βρέθηκε σήμερα 21 Φεβρουαρίου 2019 ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος τού Σύριζα Δημήτρης Τζανακόπουλος για την προγραμματισμένη ομιλία του. Πρίν την άφιξή του νέοι τής Κατερίνης συγκεντρώθηκαν μπροστά στην Πλατεία Ηρώων που βρίσκεται κοντά στο Επιμελητήριο, και με συνθήματα κατά τής κυβέρνησης καθώς και με τον Εθνικό μας Ύμνο διαδήλωναν για το ξεπούλημα τής Μακεδονίας....
Πλήθος αστυνομικών και ΜΑΤ με κλούβες απέκλεισαν την κεντρική αρτηρία τής Κατερίνης και κανένα όχημα δεν μπορούσε να διέλθει παρά μόνον από παρακαμπτήριους οδούς. 

Παρά την ειρηνική διαμαρτυρία των νέων, κάποιοι από τους άντρες των ΜΑΤ φόρεσαν αντιασφυξιογόνες μάσκες έτοιμοι καθώς έδειχναν να πετάξουν χημικά και δακρυγόνα στο ειρηνικό συγκεντρωμένο πλήθος, δίχως καν να προκληθούν. 

Με μεγάλη, από την καθιερωμένη ώρα, καθυστέρηση τού Δημήτρη Τζανακόπουλου, έφτασε πρώτη η νέα υπουργός η οποία κάποτε κράταγε την ομπρέλα στον Αλέξη Τσίπρα και μαυροφορεμένη το έπαιζε θύμα στην πυρκαγιά στο Μάτι. 

Τώρα ο κύριος Τσίπρας την έκανε υπουργό!!! 

Φτάνοντας λοιπόν η νέα υπουργός Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, έσπευσε να την ασπαστεί η βουλεύτρια Σύριζα Πιερίας Μπέττυ Σκούφα. 

Βλέποντας εμένα με την κάμερα, μου επιτέθηκε φραστικά προσπαθώντας να με υποβιβάσει ρωτώντας με εάν είμαι δημοσιογράφος. 
Της απάντησα ότι με γνωρίζει πολύ καλά. Βρέθηκα κάποτε στο γραφείο της και ήπιαμε και καφέ ενώ βλέποντας με στο γραφείο της μου είπε πώς είναι τιμή της που πήγα εκεί. 

Τώρα λέει ότι δεν με γνωρίζει η κυρία Σκούφα. Εξάλλου, όπως πληροφορήθηκα, η κυρία Σκούφα λέει στον κόσμο έξω ότι είμαι ανάμεσα στους καλύτερους δημοσιογράφους. Ας το διαψεύσει εάν θέλει. 

Δεν με εξέπληξε όμως αυτό εφόσον επιδόθηκαν οι Συριζαίοι και σε Face control κάποιων δημοσιογράφων που δεν τους… «πάνε» και προσπάθησαν να μας εμποδίσουν. 

Βλέπουμε στο βίντεο και ακούμε τον διάλογο που διεξήχθη με την κυρία Σκούφα εναντίον μου. 

Στον χώρο βρέθηκε και ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας ο οποίος μίλησε στην κάμερα τής pieria.tv Πρίν από την ομιλία Τζανακόπουλου με 100 περίπου κομματικά στελέχη στην αίθουσα μαζί με τους συνοδούς τού υπουργού και τους δημοσιογράφους, δόθηκε ο λόγος στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τον Σύριζα, και πρώην υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης που δεν εξελέγη, και δημοσιογράφο τής ΕΡΤ3, Χρήστο Γιαννούλη ο οποίος στον λόγο του μίλησε και για τον 15χρονο γιό του, λέγοντας ότι δεν θα ήθελε ο γιός του να μεγαλώσει σε μια χώρα με όλο αυτό το φασισταριό απ’ έξω, εννοώντας τούς νέους που διαμαρτύρονταν για την Μακεδονία, όπως τον ακούμε και στο βίντεο. 

Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον κύριο Τζανακόπουλο όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για εθνικισμό των Ελλήνων όπου μια 19χρονη σηκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να την βγάλουν έξω και καθώς πληροφορήθηκα την προσήγαγαν και στο αστυνομικό Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, όπως γινόταν και εν καιρώ Χούντας όταν τολμούσε κάποιος να διαμαρτυρηθεί.

 Τέλος, μετά την ομιλία του ο κύριος Τζανακόπουλος αναχώρησε εν μέσω αποδοκιμασιών όπως ακριβώς έγινε και με την άφιξη του. Δηλαδή, ήλθε, αποδοκιμάστηκε και απήλθε!


(Video) Όταν οι ελληνίδες αναλαμβάνουν δράση….Ελληνοπούλα τα λέει έξω από τα δόντια στον Τζανακόπουλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...