Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΚΡΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥ COVID ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

 

Μια βρετανική έκθεση με την ένδειξη του κατ΄επείγοντος με ημερομηνία 9/6/21 απαιτεί πλήρη διακοπή των εμβολίων COVID σε ανθρώπους!!!Κατατέθηκε στο αντίστοιχο με των Η.Π.Α. (VAERS), το MHRA….

Μια «επείγουσα προκαταρκτική αναφορά δεδομένων Κίτρινης Κάρτας» που εκδόθηκε από την Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και υποβλήθηκε στη Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) δηλώνει ότι «το MHRA έχει πλέον περισσότερα από αρκετά στοιχεία σχετικά με το σύστημα Κίτρινης Κάρτας να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους. “

Παρόμοιο με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων των Η.Π.Α. (VAERS), το MHRA περιγράφει το σκοπό του συστήματος Κίτρινης Κάρτας ως παροχή «έγκαιρης προειδοποίησης ότι η ασφάλεια ενός φαρμάκου ή μιας ιατρικής συσκευής μπορεί να απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση».

Η έκθεση, που υπογράφηκε από την Evidence-based Medicine Consultancy Ltd και τον διευθυντή EbMC Squared CiC, Dr. Tess Lawrie (MBBCh, PhD), λέει: «Έχουμε αναζητήσει τις αναφορές της Κίτρινης Κάρτας χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες παθολογικές λέξεις-κλειδιά για την ομαδοποίηση των δεδομένων σύμφωνα με τις ακόλουθες πέντε [sic] ευρείες, κλινικά σχετικές κατηγορίες:

Αιμορραγία, πήξη και ισχαιμικές ανεπιθύμητες ενέργειες
ADR ανοσοποιητικού συστήματος
ADR «Πόνος»
Νευρολογικά ADR
ADR που περιλαμβάνουν απώλεια όρασης, ακοής, ομιλίας ή όσφρησης
ADR εγκυμοσύνης “
Η έκθεση συνεχίζει : «Γνωρίζουμε τους περιορισμούς των δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης και κατανοούμε ότι οι πληροφορίες σχετικά με τις αναφερόμενες ανεπιθύμητες αντιδράσεις φαρμάκων δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως έννοια ότι το εν λόγω φάρμακο προκαλεί γενικά το παρατηρούμενο αποτέλεσμα ή δεν είναι ασφαλές στη χρήση. Μοιραζόμαστε αυτήν την προκαταρκτική έκθεση λόγω της επείγουσας ανάγκης κοινοποίησης πληροφοριών που θα πρέπει να οδηγήσουν σε διακοπή της διάθεσης του εμβολιασμού κατά τη διεξαγωγή πλήρους έρευνας. Σύμφωνα με την πρόσφατη εργασία των Seneff and Nigh, οι πιθανές οξείες και μακροπρόθεσμες παθολογίες περιλαμβάνουν:

Παθογόνο αστάρωμα, φλεγμονώδεις ασθένειες πολλαπλών συστημάτων και αυτοανοσία
Αλλεργικές αντιδράσεις και αναφυλαξία
Βελτίωση εξαρτώμενη από αντισώματα
Ενεργοποίηση λανθανουσών ιογενών λοιμώξεων
Νευροεκφυλισμός και ασθένειες prion
Εμφάνιση νέων παραλλαγών του SARSCoV2
Ενσωμάτωση του γονιδίου της ακίδα πρωτεΐνης στο ανθρώπινο DNA
«Είναι πλέον προφανές ότι αυτά τα προϊόντα στην κυκλοφορία του αίματος είναι τοξικά για τον άνθρωπο. Απαιτείται άμεση διακοπή του προγράμματος εμβολιασμού, ενώ πραγματοποιείται πλήρης και ανεξάρτητη ανάλυση ασφάλειας για τη διερεύνηση της πλήρους έκτασης των βλαβών, τα οποία προτείνουν τα δεδομένα της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου περιλαμβάνουν θρομβοεμβολισμό, φλεγμονώδη νόσο πολλαπλών συστημάτων, καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυτοανοσία και αναφυλαξία, ως Εξάρτηση σχετιζόμενη από αντισώματα (ADE). “

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα: «Το MHRA έχει πλέον περισσότερα από αρκετά στοιχεία στο σύστημα Κίτρινης Κάρτας για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους. Πρέπει να γίνει προετοιμασία για την αύξηση των ανθρωπιστικών προσπαθειών για να βοηθήσουν εκείνους που έχουν πληγεί από τα εμβόλια COVID-19 και για την πρόβλεψη και βελτίωση των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων επιπτώσεων. Καθώς ο μηχανισμός για βλάβες από τα εμβόλια φαίνεται να είναι παρόμοιος με το ίδιο το COVID-19, αυτό περιλαμβάνει τη συμμετοχή πολλών διεθνών ιατρών και επιστημόνων με εμπειρία στην επιτυχή θεραπεία του COVID-19.

«Υπάρχουν τουλάχιστον 3 επείγουσες ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν από το MHRA:

Πόσα άτομα έχουν πεθάνει εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό;
Πόσα άτομα έχουν νοσηλευτεί εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό;
Πόσα άτομα έχουν αναπηρία από τον εμβολιασμό; “americasfrontlinedoctors

dimpenews.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου