Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΘΕ 19 ΛΕΠΤΑ;

 

ΟΙ ROCKEFELLERS! - ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΟΥ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ
 
ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ!....
 
"Δεν χρειάζομαι ένα Έθνος/ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ με Σκεπτόμενους, ΑΛΛΑ ένα Έθνος/Ένα Κόσμο με ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ" ~~ John D. Rockefeller
 
Οι Μεγάλες Φαρμοκοβιομηχανίες/ Big Pharma, τραβούν την κουρτίνα στη φαρμακευτική βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, για να αποκαλύψουν τους ύπουλους τρόπους με τους οποίους η Ασθένεια Χρησιμοποιείται, Χειραγωγείται και σε ορισμένες περιπτώσεις ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, για Κεφάλαιο Κέρδους!
 
Εστιάζοντας στις πρακτικές μάρκετινγκ της βιομηχανίας, οι μελετητές των μέσων ενημέρωσης και οι Επαγγελματίες Υγείας, βοηθούν τους θεατές να κατανοήσουν τους τρόπους με τους οποίους η Φαρμακευτική Διαφήμιση απευθείας στο καταναλωτή (DTC), Γοητεύει και Ομαλοποιεί τη χρήση Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων και ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ με την προώθηση σε γιατρούς..! 
 
Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι θάνατοι από φαρμακευτικά φάρμακα αυξάνονται με ανησυχητικό ρυθμό. Αλλά μην πάρετε τα λόγια μου για αυτό.
Απλώς ψάξτε στο google τον όρο τα «Φαρμακευτικά Φάρμακα Σκοτώνουν» και θα δείτε τίτλους από μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς, όπως το Fox και το CNN, που αναφέρουν:
«Συνταγογραφούμενα Φάρμακα 62.000 φορές πιο πιθανό να σκοτώσουν…»
«Τα Συνταγογραφούμενα Φάρμακα σκοτώνουν 6200% περισσότερους Αμερικανούς… »
«Συνταγογραφούμενα Φάρμακα Σκοτώνουν το 300 τοις εκατό περισσότερους Αμερικανούς από τα Παράνομα Ναρκωτικά...»
«Τα Συνταγογραφούμενα Φάρμακα σκοτώνουν τώρα περισσότερους ανθρώπους από τα Τροχαία Ατυχήματα...»
«Συνταγογραφούμενα Φάρμακα σκοτώνουν...»
«Τα Συνταγογραφούμενα Φάρμακα σκοτώνουν ένα άτομο κάθε 19 λεπτά ...»
«Τα Συνταγογραφούμενα Φάρμακα σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από ότι η Ηρωίνη και Κοκαΐνη σε συνδυασμό...»
Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τα σωστά συνταγογραφούμενα φάρμακα σκοτώνουν πάνω από 100.000 Αμερικανούς κάθε χρόνο. (Εξαιρείται η κατάχρηση ναρκωτικών με συνταγή, η οποία προκαλεί αύξηση αυτού του αριθμού ακόμη περισσότερο). 
 
Αυτό είναι μεγαλύτερο ή ίσο με τον αριθμό των ατόμων που πεθαίνουν από ατυχήματα, Αλτσχάιμερ, γρίπη και διαβήτη!
 
Ένας λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι είναι στο σκοτάδι για τους κινδύνους των φαρμακευτικών φαρμάκων, οφείλεται σε μια θεμελιώδη παρανόηση του τρόπου με τον οποίο, αυτά τα ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. 
 
Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το FDA έχει ένα είδος αυστηρού συστήματος δοκιμών και αξιολόγησης. Δυστυχώς, αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. 
 
Το τρέχον σύστημα βάζει σχεδόν ολόκληρο το βάρος για να ελέγξει την ασφάλεια ενός νέου φαρμακευτικού φαρμάκου στον προγραμματιστή αυτού του φαρμάκου. 
 
Και δεδομένου ότι η ανάπτυξη ενός νέου φαρμάκου κοστίζει δισεκατομμύρια δολάρια, μπορείτε να φανταστείτε την τεράστια πίεση σε ολόκληρο τον οργανισμό για να βεβαιωθούν ότι το φάρμακο θα κυκλοφορήσει στην αγορά. 
 
Το χειρότερο είναι τα τέλη που καταβάλλουν οι φαρμακευτικές εταιρείες στον FDA (Οργανισμός Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων), τα οποία ανέρχεται περίπου στο 20% του συνολικού προϋπολογισμού του. 
 
Τώρα, δεν είμαι ειδικός στην οργανωτική δομή, αλλά δεν χρειάζεται ιδιοφυΐα να καταλάβω ότι αυτό το σύστημα είναι εγγενώς ελαττωματικό και διεφθαρμένο.
 
Ποιό είναι το τελικό προϊόν αυτής της άνετης σχέσης μεταξύ της Big Pharma και του FDA;
Είναι απλό - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ που διατίθενται στην αγορά, αφήνοντας εμάς τους άτυχους καταναλωτές, ως ΙΝΔΙΚΑ ΧΟΙΡΙΔΙΑ του πραγματικού κόσμου. 
 
 
Με απλά λόγια, οι μεγάλες εταιρείες ναρκωτικών κερδίζουν και ενώ πεθαίνουμε.
 
Ένα από τα πιο διαβόητα παραδείγματα αυτού είναι αυτό που συνέβη με το παυσίπονο Vioxx. Είναι ευρέως γνωστό ότι η Merck συμμετείχε σε πολλές παράνομες και αμφίβολες στρατηγικές για να επηρεάσει την έρευνα που υποστηρίζει την ασφάλεια του Vioxx. 
 
Δυστυχώς, αυτό εξαπάτησε εύκολα το FDA που ενέκρινε το φάρμακο, μόνο για να το αφαιρέσει από τα ράφια αφού σκότωσε περίπου 60.000 ανθρώπους - περισσότερο από τον αριθμό των γενναίων στρατιωτών που πέθαναν στο Βιετνάμ. 
 
Θα χτίσουμε ένα μνημείο για τα θύματα του Vioxx;
 
  
 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου